logo3
KOBO in " Lingala”: (Taal gesproken in Congo DRC) refereert naar de kleur zwart of de zwarte man.
Het concept van Kobo, is gebaseerd op het fundamentele idee van de combinatie van de kunst van de tafel aan die van het leven door middel van de smaken, het delen en de gezelligheid.
. Jullie ontvangen bij KOBO zal een dagelijks reis zijn die we samen doen.
Wij zullen jullie begeleiden tijdens elke ‘smaak’ tussenstop, om uw zintuigen te ontwaken in onze mooie culinaire cultuur.


Durf eens iets anders! Het is zeker de moeite waard.


« Wat moet men zeggen; een zwarte of een kleurling . Dit alles is onduidelijk ». Serge Gainsbourg.

In de keuken, zullen wij u uitnodigen voor een smaakbeleving voor sommigen, een sprong in de tijd of een terugkeer naar het thuisland voor anderen ...
De traditionele gerechten uit Zwart Afrika worden herzien met finesse en subtiliteit.
Je zal op de kaart het volgende terugvinden...
- De declinatie van Ceebu yapp (rijst met rundvlees);
- De kip moambe op Mama koko’s wijze;
- De Saka-Saka of Pondu (gemalen cassave bladeren);
- De kapitein met groenten gekookt in bananenbladeren.
Voor onze veganistische vrienden, zijn er uitgebreide gerechten: terrine van pompoenpitten, linzen met groenten en kokosmelk ...


Op de middag bieden wij een lunch van 13 € aan, gevarieerd en licht bestaande uit een hoofdgerecht, koffie of thee, bovendien, zijn onze gebakjes huisgemaakt.


Volgens onze tradities, worden alle gerechten in het midden van de tafel geserveerd. We eten allen samen de verschillende gerechten, zodat elk van onze gasten de diversiteit van onze specialiteiten kan proeven, ontdekken, leren en delen.KOBO’s innovative concept : Een elegante kader, exotische decoratie en verrassende smaken.

Een plek van muzikale en artistieke ontdekkingen: waar concerten twee keer per maand plaatsvinden en tentoonstellingen van kunstenaars het hele jaar door.

Binnenkort een uniek concept in Waterloo, waar u zowel culinaire producten van Centraal-Afrika, als decoratieve objecten, kruiden, specerijen kan vinden en andere smaaksensaties zowel door kenners als nieuwkomers ontdekt zullen worden; maar ook serviesgoed, bestek en zelfs Afrikaanse kunst. 

image1   image2   image3